Beste Touroperator,

Welkom op mijn pagina.


Deze website is voornamelijk geschreven in het Hongaars zodat mijn toekomstige Hongaarse klanten mij rechtstreeks kunnen boeken als stadsgids in Amsterdam.


Maar als u ook een Hongaarssprekende gids zoekt, bent u op het juiste adres.

Mijn naam is Nikolett, ik heb de ROC-opleiding Nationaal Gids afgerond (in het Nederlands) in 2014 te Amsterdam, als eerste en tot nu toe enige Hongaarse. In 2015 heb ik succesvol examens gedaan en ben meteen lid van de Nederlandse Gidsenorganisatie (Guidor) geworden, waarvan ik reeds het enige Hongaarssprekende lid van ben. Ook ben ik lid van de examencommissie, ben verantwoordelijk voor de coachingscommissie en ben coach voor de kandidaten die bootexamen doen door de Amsterdamse grachten.

Ik werk met grote regelmaat met Hongaarse touroperators en particuliere reizigers en heb jarenlange ervaring als gids. Ik kan uw gasten rondleiden in Amsterdam (waar ik een ontheffing voor heb), den Haag, Delft, Rotterdam en de toeristische trekpleisters van Noord- en Zuid-Holland, maar ook doe ik rondleidingen in het Rijksmuseum en in het Van Gogh Museum, evenals in het Paleis op de Dam en Mauritshuis.

Mijn klanten hebben al zeer hoge beoordelingen geplaatst op mijn (Hongaarstalige) Facebook-pagina en ook op mijn website.

Voor meer informatie kunt u contact met me opnemen via mijn e-mailadres of deze pagina.

Ik hoop u ook tussen mijn klanten te mogen verwelkomen en verheug me op een prettige samenwerking!

Tot ziens!

Nikolett Törteli
Nationaal Gids