top of page
  • Szerző képeNiki

Hogyan is működik ez az amszterdami idegenvezetés?

Hol kell foglalnom helyet? Ezek csoportos utak? Hány naposak szoktak lenni? Hol tudom esetleg megnézni a programokat és helyet foglalni? A tervezgetéstől a kirándulásig - válasz a gyakori kérdésekre.

fotó: Bajza Zsófi

Mi legyen a program?

Ha még csak tervezgeted a hollandiai utazásod, akkor is írj bátran, a kirándulásodat opcióként is lefoglalhatod. Ez azt jelenti, hogy nem kell semmit fizetned, csak felírom a dátumot, és ha aznapra másik foglalás érkezik, rákérdezek nálad, hogy szeretnéd-e tartani a foglalást vagy sem. Ha nem, akkor minden költség nélkül lemondhatod azt. Ha igen, de még nem tudod, hogy milyen programot szeretnél, szívesen elküldöm az ötleteimet és egy mintaprogramot.


Csoportos utak?

Több magyarországi utazási irodának is én vagyok a helyi idegenvezetője (pl. IBUSZ, Bono). Olyankor csoportos utakról van szó, amit az utazási iroda szervez, ezeknél az utazási irodánál kell jelentkezni az útra.


Milyen túrák vannak?

Hollandiában élő, helyi idegenvezető vagyok és nagyrészt privát túrákat vezetek. A túralehetőségek elolvashatók a weboldalamon EZEN A LINKEN. A 2-4 órás túrák egy napon kombinálhatók. Ha privát túrát szeretnél, akkor megbeszéljük üzenetben, hogy milyen túrát/túrákat szeretnél, megbeszéljük az árat és a találkozás időpontját. Ilyenkor az utazást és a szállást egyénileg intézik a vendégeim.


Jelentkezz bátran!

Ha részt szeretnél venni a weboldalamon látható privát túrák valamelyikén, szeretettel várom jelentkezésed EZEN A LINKEN! Ha pedig csak érdeklődnél, akkor is jelentkezz bátran, az üzenetküldés még nem számít foglalásnak.


30 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page