top of page

A tartalomból

Niki.png
Tartalomjegyzék.png

Róbert, Turóc

Szuper kedvcsináló! Teljesen átszellemül az ember.

Nagyon ötletes és hasznos. Ahol van rá mód, ott mindig megkeressük a helyi idegenvezetői lehetőségeket (még belföldön is), de ilyen előzetes anyaga senkinek sincs.

Gratulálunk hozzá, örömmel forgatjuk.

Petra, Budapest

Drága Niki! Végigolvastam az információs füzetet és azt kell hogy mondjam, sokaknak lehet nagy segítség abban, hogy -ha nincs lehetőségük veled felfedezni Hollandiát-, akkor is magabiztosan indulhassanak útnak. Olyan praktikus tanácsokat, információkat gyűjtöttél össze nekünk, ami nagyban megkönnyíti a tervezést. A "mit? hol? hogyan?" az, amire általában az útikönyvek nem adnak választ, ez a füzetke viszont igen!

Ervin, Budapest

Kedves Niki!

Köszönjük, hogy megalkottad az információs füzetet. Elképesztő mennyi fontos infó van benne. Mielőtt elolvastuk kicsit bizonytalanok voltunk az Amszterdami látogatásunk részleteivel kapcsolatban. A kapott infókkal ez mind tovaszállt. Tudjuk hova akarunk menni, mivel és mennyiért fogunk utazni, hol együnk és hol ne. Nagyon jól átgondolt és összeállított anyag.

Mindenkinek AJÁNLOM, aki utazást szervez/tervez Amszterdamba, hatalmas segítség. Arról már nem is beszélve, hogy az infók alapján már a füzet árának többszörösét meg is spóroltuk.

Köszönjük Niki

bottom of page