top of page

RÓLAM

Niki vagyok, hollandiai magyar idegenvezető.

Törteli Nikolett vagyok, okleveles hollandiai idegenvezető, 2008 óta élek Hollandiában. Ez alatt az idő alatt volt szerencsém megismerni mind Hollandiát, ezt a csodálatos országot és annak hihetetlenül izgalmas kultúráját, mind pedig annak lakóit.

 

2014-ben végeztem el első és eddig egyedüli magyarként az amszterdami idegenvezető-képzőt, ahol ma már oktató vagyok. A Holland Idegenvezetők Szövetségének (Guidor) egyetlen magyar tagja, vizsgabizottsági tagja, amszterdami hajós idegenvezetés és hágai gyalogos idegenvezetés-oktatója, valamint volt elnökségi tagja vagyok.

 

Amszterdamra vonatkozó helyi engedéllyel rendelkezem. Közös sétánk során anyanyelveden mutatom meg neked Amszterdam híres és hírhedt helyeit, és közösen felfedezzük a város rejtett kincseit.
 

Szívesen körbevezetlek Hollandia világhírű múzeumaiban is egy izgalmas, magyar nyelvű tárlatvezetés keretében. A tulipánokat és a szélmalmokat is felkereshetjük, hogy hollandiai kirándulásodról, nyaralásodról kellemes élményekkel és gyönyörű fotókkal gazdagodva térhess haza.


Azért vagyok itt, hogy Te is otthon érezhesd magad ebben a gyönyörű országban.


Várom jelentkezésedet egy hagyományos városnéző sétára vagy tárlatvezetésre, vagy keressük fel tavasszal együtt Hollandia világhírű tulipánmezőit! És hogy még miért érdemes velem túrát foglalni? Olvasd el ITT, mit mondtak mások!

Hotelfoglalásban TIPPEKKEL tudok segíteni, egyéb kérdéseidre pedig választ találhatsz a gyakran feltett kérdések oldalon is.

Ha még csak "nézegeted" Hollandiát, kövesd bátran a Facebook-oldalamat, ahol rendszeresen izgalmas, élő videókkal jelentkezem, melyekre több százan szoktak velem tartani, az oldal 2023 januárjában 70.000 látogatót ért el.

 

Tot ziens, vagyis a viszontlátásra!

 

Törteli Nikolett

Okleveles hollandiai idegenvezető

A Holland Idegenvezetők Szövetségének egyetlen magyar tagja, volt elnökségi tagja, jelenlegi vizsgabizottsági tagja, PR-bizottságának elnöke

Amszterdami hajós idegenvezetés-oktató

Hágai gyalogos idegenvezetés-oktató

Az ROC van Amsterdam felnőttképző intézmény Nationaal Gids „Hollandiai idegenvezető”-képzésének „Gyakorlati idegenvezetés”-oktatója holland nyelven

Írj e-mailt:

*FIGYELEM: MÁJUS 15-IG NINCS SZABAD IDŐPONTOM!

info@hollandidvez.com

 

Az üzenet elküldése sikeres volt!

output-onlinepngtools.png
uotagtr200.png
bottom of page